|~«ρєянαρѕ ℓσνє»~|
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

|~«ρєянαρѕ ℓσνє»~|

ßéℓкι ßιяgüη ∂ιуé ... ρéянαρѕ ℓσνé
 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 çatlak çörek

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
@s£n@_zuhr£
Уã Йعр Уã Йį©
Уã Йعр Уã Йį©
@s£n@_zuhr£


Kadın
Mesaj Sayısı : 719
Yaş : 33
Nerden : eşşek cenneti merkez
İş/Hobiler : ÖSS xD
Lakap : axi @nd @si
Kayıt tarihi : 15/04/08

çatlak çörek Empty
MesajKonu: çatlak çörek   çatlak çörek Icon_minitimeSalı Nis. 22, 2008 4:47 pm

250 gr margarin
1 Çay bardağı zeytinyağı
1 Su bardağı yoğurt
Yarım kahve fincanı sirke,tuz
1 Kahve fincanı maden suyu
1 Paket kabartma tozu
1 Adet yumurta
Aldığı kadar un
İçi için:
100 gr rendelenmiş kaşar peyniri
150 gr sucuk
Üzrine:
1 Adet yumurtanın sarısı
Susam
Unu ekleyin.
Margarini eritip soğutun.
Derin bir kabın içerisinde margarin,1 çay bardağı zeytinyağı,1 su bardağı yoğurt,yarım kahve fincanı sirke,1 kahve fincanı maden suyu,1 paket kabartma tozu,tuz ve 1 adet yumurtayı karıştırın.
Unu yavaş ysvsş ekleyerek kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yapın.
Hamuru 24 saat buzdolabında bekletin.
Limon büyüklüğünde parçalar koparıp,bezeler yapın.
Merdane yardımıyla çay tabağı büyüklüğünde açın.
1 tatlı kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri ve 1 dilim sucuk koyup,kapatın.Yuvarlak şekil verip,tepsiye dizin.
Üzerine yumurta sarısı sürüp,susam dökün.
Keskin bir bıçakla artı şeklinde çizin.
Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında üzeri kızarana dek pişirin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://perhapslove.yetkin-forum.com
 
çatlak çörek
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
|~«ρєянαρѕ ℓσνє»~| :: sizin mekan :: yemek tarifleri :: hamur işleri-
Buraya geçin: