|~«ρєянαρѕ ℓσνє»~|
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

|~«ρєянαρѕ ℓσνє»~|

ßéℓкι ßιяgüη ∂ιуé ... ρéянαρѕ ℓσνé

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

ozak ol!!!...

2 posters
YazarMesaj
@s£n@_zuhr£
Уã Йعр Уã Йį©
Уã Йعр Уã Йį©
@s£n@_zuhr£

Kadın
İş/Hobiler : ÖSS xD
Lakap : axi @nd @si

ozak ol!!!... Empty
MesajKonu: ozak ol!!!...   ozak ol!!!... Icon_minitimePtsi Nis. 28, 2008 1:29 am

aslında şimdi sana söylemek isterdim cesaretimi toplayamadım keşke böyle olmasaydı dedim.sevmeseydim en büyük adilkleri etmeseydim sana,ya da üzmesydim seni boş umutlarla...
sen beni hiç sevmedin,bende karşılık beklemedim hiç, git dedim,uzak ol dedim tanıma beni dedim,gitmedin beni hiç bırakmayı göze alamadın oysa bir kez vazgeçseydin benden belki az da olsa kırsaydın beni belki bu kadar bağlanmazdım sana aldığım nefes gibi...
sen beni sevmiyorsun biliyorum senin beni sevmediğin hergün beni seven başka yüreklerde sabahlıyorum,seni unutmak umuduyla...
elim telefonda senin aramanı beklerken sabahlara kadar sen hariç herkesle seni yaşıyorum .sen benim hem en yakınım hem en uzağım en büyük kinim kendime, en büyük sevincim seni sevdim diye...
uzak olsaydın git dediğimde belki acımazdı içim bu kadar çaresizce..bana inat yaptığın herşeyi sevdim ben kendin bilir tavrını sinirlenince benim kesip attığım heryerde bir neden aramanı en kızdırdığım anlarda bile benim yüreğime sığınmanı seni sen gibi sevdim ben...
sakladım uzun süre bu kadar yemin etmseydin söylemezdimde.. sen yabancı bir yüreğe tutkunken sanane benim bu oğlan çocuğu kalbimden.deseydin adisin sen defol diye kalmazdım emin ol kendime yediremediğim o halde... seni görmemek çare değil bilirim bana, ama biihtimal unutursun beni sende yakın olmazsın bana üzerinden zaman geçince .kimbilir belki selamını bile çok görebilirdin bu diğer yarına...sen beni sevmesende sonuna kadar sevmeyeceksende uzak ol seni sonuna kadar sevecek bu deli yüreğime...
https://perhapslove.yetkin-forum.com
Kn0cK
admin
admin

Erkek
İş/Hobiler : işi sorma çoh yağlı iş hobimde uyumak:)
Lakap : çohmu önemli :)

ozak ol!!!... Empty
MesajKonu: Geri: ozak ol!!!...   ozak ol!!!... Icon_minitimePtsi Nis. 28, 2008 1:54 am

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
@s£n@_zuhr£
Уã Йعр Уã Йį©
Уã Йعр Уã Йį©
@s£n@_zuhr£

Kadın
İş/Hobiler : ÖSS xD
Lakap : axi @nd @si

ozak ol!!!... Empty
MesajKonu: Geri: ozak ol!!!...   ozak ol!!!... Icon_minitimePtsi Nis. 28, 2008 7:45 am

ne olrsa olsun yei bura bence :bom:
https://perhapslove.yetkin-forum.com

ozak ol!!!...
1 sayfadaki 1 sayfası